Skip to content
Menu
Menu

Sortir del pas

És una instal·lació que juga i recorda. Commemora els moments quan badem amb mirades als objectes que acompanyen el paisatge, que són paisatge, i memòria. El títol i el sentit d’aquesta proposta se situa en una accepció distinta del seu significat habitual, vinculat al conformisme per resoldre momentàniament una situació de dificultat.  Explora més enllà de la norma i el cànon establert per albirar noves mirades i diferents escenaris. És un petit relat sobre el fet de caminar, observar, recol·lectar i compartir. 

Sortir del pas és una finestra que ens aboca als llocs, i ens vincula als diferents elements que els configuren. L’espai i el temps caminen de la mà guarint tot allò que ens trobem en el viatge per fer-nos-en presents els relats que se superposen com estrats de les nostres experiències. Volem sortir del pas –establert– per explorar situacions distintes i admirar-nos amb allò que va ser rebutjat.

Moltes gràcies al Joan Vall per la seva hospitalitat i confiança, a l’Eva per un text que ens fa mirar les vores de cada gest, i a totes les persones que vau sortir del pas marcat, al acostar-se a aquesta exposició.

Espai 11 – Carrer de la Riera, 11 de Vic
De l’1 al 31 de juliol de 2022