Skip to content
Menu
Menu

Projecte NAS

En constant creixement des de 2005, Projecte Nas és un treball on demano a diferents persones que es deixin fotografiar amb un nas de pallasso. Vaig començar retratant gent amb la qual hi tinc algun tipus de vincle: la família, els amics, els veïns, els companys de feina, però també els hi ho demano a les persones que vaig coneixent: en una festa, un viatge, una inauguració, una reunió, un taller, un dinar…

Els protagonistes són art i part d’una acció que implica desinhibir-se. Aquest acte ens permet explorar el joc amb el nas vermell com a fil conductor, per fixar-nos en com l’expressió de la boca i dels ulls dels participants es desvetlla més intensament.

La gran quantitat de persones retratades construeixen vincles transversals que van creixent per formar part d’un índex que relata un dietari ple d’experiències compartides aturat per l’instant fotogràfic.

Hi ha una conversa darrere de cada retrat, i m’agrada pensar que aquestes converses continuaran i es manifestaran en molts d’altres moments.

Catàleg

Exposicions del Projecte Nas

Museu del joguet de Catalunya, Figueres 2014
Facultat de Belles Arts de Barcelona 2010
TePeKale, L’Hospitalet del Llobregat 2008
El Casino de Vic 2007
Ca l’Arenas Centre d’Art, Mataró 2006