Skip to content
Menu
Menu

El relat d’una exposició

Publicació de l’exposició del projecte pilot per a la realització d’una exposició d’art contemporani a càrrec dels nens i nenes de 5è de primària de les escoles Angeleta Ferrer i Montserrat Solà de Mataró.

El projecte es planteja com a treball de curs, de caràcter transversal, en què aquests nens i nenes de 5è van rebre l’encàrrec d’idear una exposició d’art contemporani per a les sales d’exposicions de Can Palauet.

Ells i elles han fet de comissaris, han triat el que ens explica l’exposició, han conegut artistes i n’han triat peces d’alguns; han après com es fa la producció de l’exposició i l’han dissenyat: han pensat l’espai i com disposar les peces que han triat; han redactat les cartel·les i els fulls de sala; han col·laborat en el muntatge; han documentat el procés i, finalment, han pensat i seran ells els que executaran el servei educatiu i les activitats complementàries.

Al M|A|C Espai, la primera sala de Can Palauet, es podrà veure El procés del relat, que mostra tot el treball que durant 6 mesos (des de l’octubre que se’ls va fer l’encàrrec fins al present) han estat fent els comissaris (els nens i nenes d’ambdues escoles) per arribar a fer possible tot el que es pot veure a la resta de sales.

A les sales d’exposicions de Can Palauet s’hi pot veure El relat d’una exposició amb obres d’Ignasi Aballí, Martí Anson, Isabel Banal, Bestué-Vives, Curro Claret, Enric Farrés Duran, Rafel G. Bianchi, Neil Harbisson, Jordi Lafon i Montsita Rierola, Mariona Moncunill, Perejaume, Raül Roncero i Belén Uriel.