Skip to content
Menu
Menu

PERMEABILITATS

L’exposició Permeabilitats de Joan Furriols, Pep Montoya i Jordi Lafon va tenir lloc al Museu de l’Art de la Pell de Vic, del 14 d’octubre de 2016 al 29 de gener de 2017.

Aquest catàleg va ser presentat el dissabte 28 de gener de 2017, al Museu de l’Art de la Pell, amb la voluntat de fer una cloenda amb visita comentada de l’exposició, i entregar als participants una publicació que aplega una visió general de la mostra, així com una tria de les peces exposades amb alguns relats que les complementen. També s’hi troba tres textos relacionats amb l’exposició: Atenció, rigor i afecte: la creació i la saviesa del temps d’Àlex Mitrani, fruit d’una conversa entre els quatre al lloc de l’exposició; Tres: Pessics, impressions. Permeabilitats de Xavier Garcia-Duran Bayona, inspirat per la visita que també va fer a l’exposició, i per últim; Quan els objectes parlen de Bruna Dinarès i Eli Wenceslao que recull el projecte de les activitats educatives que van preparar per fer les visites comentades a diferents grups.

Edita: H. Associació per a les Arts Contemporànies, 2017
Textos sobre les arts contemporànies |49

Disseny gràfic: Eumo_dc

Textos: Bruna Dinarès, Xavier Garcia-Duran, Jordi Lafon, Alex Mitrani, Pep Montoya, Eli Wenceslao

Fotografies: Bruna Dinarès, Susana Gracia-Duran, Guillem F-H, Jordi Lafon, Pep Montoya, Montsita Rierola, Eli Wenceslao, Control Z Visual