Skip to content
Menu
Menu

Com una cadira #2

Com una cadira és un projecte d’autoedició en col·laboració amb Adicciones Porquesí i les generoses aportacions de les autores i autors dels escrits.

A partir d’un arxiu de fotografies, fetes a cadires trobades els darrers anys, faig una proposta a un grup de persones per demanar-los un petit escrit de mitja pàgina aproximadament, totalment lliure, que dialogui amb la fotografia que els hi envio. A les imatges, la cadira és presa com a objecte que evidencia l’absència humana, però amb la capacitat de projectar un alè pretèrit de convivència i servei que pugui suscitar diferents relats.

Per Com una cadira #2 hem comptat amb la generosa participació de: Àlex Mitrani, Anna Mombiedro, Assumpta Cirera, Bruna Dinarès, Ester Xargay, Ferran Blancafort, Gemma Vilaregut, Irene Solà, Jordi Canudas, Marià Dinarès, Morir de Frío, Rafa Madariaga, Rogelio Luna, Salvador Giralt, Teresa Mulet i Toni Coromina.

Com una cadira #2 va ser presentada el 28 de gener de 2017 al Restaurant Atlàntida de Vic, i el 6 de maig de 2021 a la Fundació Tàpies de Barcelona.