Skip to content
Menu
Menu

Com una cadira #1

Com una cadira és un projecte d’autoedició en col·laboració amb Adicciones Porquesí i les generoses aportacions de les autores i autors dels escrits.

A partir d’un arxiu de fotografies, fetes a cadires trobades els darrers anys, faig una proposta a un grup de persones per demanar-los un petit escrit de mitja pàgina aproximadament, totalment lliure, que dialogui amb la fotografia que els hi envio. A les imatges, la cadira és presa com a objecte que evidencia l’absència humana, però amb la capacitat de projectar un alè pretèrit de convivència i servei que pugui suscitar diferents relats.

Per Com una cadira #1 hem comptat amb la generosa participació de: Xavier Antich, Antoni Garcia, Ana Mª Palomo, Àlex Nogué, Mireia Munmany, Carles Hac Mor, Rebeca Pardo, Inma Viguera, Vicenç Alataió, Víctor Sunyol, Clara Garí, Aida Sánchex de Serdio, Eva Marichalar-Freixa, Martí Peran, Carmen Garcia i Biel Barnils.

Com una cadira #1 va ser presentada el 23 d’abril de 2016 al Casino de Vic, i el 6 de maig de 2021 a la Fundació Tàpies de Barcelona.