Skip to content
Menu
Menu

Com una cadira #4

Com una cadira és un projecte d’autoedició en col·laboració amb Adicciones Porquesí i les generoses aportacions de les autores i autors dels escrits.

A partir d’un arxiu de fotografies, fetes a cadires trobades els darrers anys, faig una proposta a un grup de persones per demanar-los un petit escrit de mitja pàgina aproximadament, totalment lliure, que dialogui amb la fotografia que els hi envio. A les imatges, la cadira és presa com a objecte que evidencia l’absència humana, però amb la capacitat de projectar un alè pretèrit de convivència i servei que pugui suscitar diferents relats.

Per Com una cadira #4 hem comptat amb la generosa participació amb els textos de: Alexis Barroso, Alfonso Cobas, Àngela Segura, Anna Capella, Fundació Antoni Tàpies, Carles Guerra, Ernest Crusats, Jordi Lafon, Lucia Royo, Mariona Monconill, Marta Negre, Miquel Bardagil, Pep Artero, Pilar Bonet, Ramon Parramon, Sònia Moll i Quique Gimènez.

Com una cadira #4 va ser presentada el 22 de setembre de 2017 a ACVic de Vic, el 18 d’octubre de 2017 a La Casa Elizalde de Barcelona, el 2 de març de 2018 al Bòlit de Girona, i el 6 de maig de 2021 a la Fundació Tàpies de Barcelona.