Skip to content
Menu
Menu

Com una cadira #3

Com una cadira és un projecte d’autoedició en col·laboració amb Adicciones Porquesí i les generoses aportacions de les autores i autors dels escrits.

A partir d’un arxiu de fotografies, fetes a cadires trobades els darrers anys, faig una proposta a un grup de persones per demanar-los un petit escrit de mitja pàgina aproximadament, totalment lliure, que dialogui amb la fotografia que els hi envio. A les imatges, la cadira és presa com a objecte que evidencia l’absència humana, però amb la capacitat de projectar un alè pretèrit de convivència i servei que pugui suscitar diferents relats.

Per Com una cadira #3 hem comptat amb la generosa participació amb els textos de: Anna Dot, Carles Font, Carme Collell, Cristina Masanés, Cristina Vilaró, Elisenda Soler, Irina Rifà, Jofre Martell, Juan Carlos Moreno, Juli Capella, Lluís Llord, Maite Palomo, Miquel Tuneu, Misael Alerm, Sergi Oliva i Toni Ferron.

Com una cadira #3 va ser presentada el 25 de maig de 2017 al bar Les Putes receptes de la iaia de Vic i el 29 de juny de 2017 a la galeria el quadern robat de Barcelona, i el 6 de maig de 2021 a la Fundació Tàpies de Barcelona.