Skip to content
Menu
Menu

Art i Escola

A la publicació es recull la trajectòria d’Art i Escola al llarg de les seves 10 edicions, amb les visions de diverses persones implicades.

Art i Escola és un programa que impulsa la presència de l’art contemporani a l’escola per a infants i joves de totes les edats, establint una xarxa de col·laboracions entre diferents institucions i persones que treballen des de l’àmbit de l’art i l’educació. S’ha gestat i s’ha fet créixer entre totes les persones que n’han format part –en molts casos, de manera desinteressada–, des de l’equip impulsor, els membres de l’equip d’assessors, els mestres i professorat que s’hi ha bolcat i els alumnes, que en definitiva són el nucli on giren tots els elements de l’engranatge. Art i Escola proposa un marc per a la reflexió sobre la mirada de l’art des de l’educació, i posa al centre el paper fonamental de l’art en una educació interdisciplinària, que incentiva la capacitat d’expressió, la creativitat i mirada crítica de petits i grans.

A cada edició es treballa una temàtica que serveix com a referent comú: [2011 – 2021]  ART i ESCOLA + ENTORN + TEMPS + XARXES + LLUM + BUIT + CAOS + TABÚ + REFUGI + FICCIÓ + JOC

ACVIC va rebre el Premi ACCA de la Crítica d’Art 2021 en la categoria  d’educació pel projecte ART I ESCOLA, que organitzen conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona. 

Edita_H. Associació per a les Arts Contemporànies
Coordinació_ Bruna Dinarès
Correcions_ Nati Palomo
Disseny_ Natàlia Gonazlaez. natnots.cat