Skip to content
Menu
Menu

PAIC / Identitats-Visibilitat / Tardor 2017

Line Sandvad i Jordi Lafon
(amb la col·laboració de Lucia Royo)

ACVic
Del 13 al 24 de novembre de 2017

IDENTITATS-VISIBILITAT
Tallers amb la participació d’ADFO (Associació de Disminuïts Físics d’Osona), Aurora (Gestió de Projectes Socials), Centre Obert de Vic i Creu Roja.

PAIC Participatory Art for Invisible Communities és un projecte europeu de caràcter transdisciplinari que es fonamenta en metodologies que combinen les pràctiques artístiques amb la participació col·lectiva de persones que habiten en cadascun dels llocs en que es desenvolupa. Té com a missió promoure elements que facin visibles les identitats culturals en contextos aïllats o invisibilitzats.

Més

A PAIC es combina la recerca i l’activació de processos amb accions a curt i mig termini, en les que hi participen agents locals (persones o entitats diverses), artistes (que formen part del context local i convidats externs), els socis impulsors (dels quatre països involucrats) i institucions col·laboradores (vinculades al territori).

Els impulsors de PAIC són Irena Sertic d’Omnimedia (Croàcia), Kristina Eli- sabeth Steinbock de Søro Kunstmuseum (Dinamarca), Peter Purg de la University of Nova Gorica (Eslovènia) i Ramon Parramon d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies. El projecte està cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Programa de mà del projecte i les exposicions Sota l’ombra de la participació i Identitats-Visibilitat