Skip to content
Menu
Menu

Identitats-Visibilitat

Sonja Vuk, Line Sandvad i Jordi Lafon
(amb la col·laboració de Lucia Royo)

ACVic
24.11.2017 – 20.01.2018

Aquesta exposició mostra la documentació i el resultat d’alguns treballs realitzats en el marc del projecte PAIC, Participatory Art for Artistic Communities.

PAIC és un projecte europeu de caràcter transdisciplinari que es fonamenta en metodologies que combinen les pràctiques artístiques amb la participació col·lectiva de persones que habiten en cadascun dels llocs en que es desenvolupa. Té com a missió promoure elements que facin visibles les identitats culturals en contextos aïllats o invisibilitzats.

Els tallers han estat realitzats amb la participació d’ADFO (Associació de Disminuïts Físics d’Osona), Aurora (Gestió de Projectes Socials), Centre Obert de Vic i Creu Roja. Es pot trobar tota la informació sobre el procés a Paic Primavera i Paic Tardor a la pàgina principal d’aquest web.

Vista general de l’exposició a l’Espai Lateral d’ACVic.

Conjunt d’imatges que documenten el procés del projecte PAIC en les seves dues etapes, separades entre la primavera i la tardor.

Conjunt d’imatges que documenten el procés del projecte PAIC en les seves dues etapes, separades entre la primavera i la tardor.

Aproximació al procés d’un mural realitzat amb l’entitat ADFO.

Dibuix realitzat per noies i noies del Centre Obert de Vic, i documentació del procés de cuina amb dones del la Creu Roja en l’etapa de primavera.

Vista general de la documentació i resultat de quatre tallers diferents.

Vista del tapís, la samarreta i els fanzines  realitzats pels tallers de Creu Roja, Centre Obert i Aurora (Gestora de Projectes Socials).

Detall del tapís realitzat per les dones de la Creu Roja.

Detall de la samarreta serigrafiada amb la il·lustració conjunta dels nois i noies del centre Obert de Vic.

Imatge del conjunt de fanzines realitzats a l’entorn del concepte CHOISE “escollir”, del taller per Aurora (Gestió de Projectes Socials).

Detall dels fanzines CHOISE.