Skip to content
Menu
Menu

I Love La Mina

DOCField Festival de Fotografia Documental de Barcelona del 8 de novembre al 9 de desembre de 2018.
Vídeo I Love La Mina

COHABITAR ENTRE a FABRA i COATS, Centre d’Art Contemporani de Barcelona del 07 de maig al 04 de setembre de 2016.

TRANSLOCACIONS –Observatori de projectes a Arts Santa Mònica de Barcelona del 15 de juliol al 13 de setembre de 2015.

Mitjançant una acció lúdica animem a utilitzar un petit adhesiu amb la frase I Love La Mina. Repartim 1500 unitats entre diferents entitats del barri per impulsar un procés participatiu que impregni d’imatges i missatges llocs físics i virtuals i utilitzem la plataforma de Facebook com a contenidor de tot el resultat. Es vol compartir i constatar públicament aspectes i sentiments positius sobre un barri ple de diferents capes, vivències i estigmes.

L’adhesiu I love La Mina, que també és una capa, un mecanisme urbà de comunicació expressa afecte i

Llegir més

respecte, uns principis indispensables per treballar amb un barri. Aquesta proposta s’adhereix sense complexos a múltiples campanyes publicitàries per reivindicar grans ciutats. La primera va ser Nova York amb el popular logotip dissenyat per Milton Glaser a finals dels 70. D’aquesta manera l’adhesiu I Love La Mina, difós dins i fora del barri adquireix categoria de codi translocal, perquè convida a jugar / expressar tant a les persones que hi viuen, com a les que estan de pas, sense oblidar a les que encara no el coneixen.

I Love la Mina és una proposta de Jordi Garet, Chiara De Marco, Gaspar Maza, Daniel Alejandro, Toni Sangrà i un servidor per treballar sobre el barri de La Mina dins del taller Espais Zombi organitzat per IDENSITAT a Hangar i dirigit per Domènec, Gaspar Maza i Ramon Parramon. En ell es proposa reflexionar sobre una morfologia de conceptes zombi aplicables a l’espai, i contrastar-los amb els processos de transformació que ha patit el territori entre el Besòs i Fòrum de Barcelona.