Skip to content
Menu
Menu

Encontre

Amb una referència a la tradició epistolar i al quadern d’artista, coordino una comunicació gràfica amb persones del meu entorn. Són professionals de diferents àmbits, als quals no els són alienes tècniques com el dibuix, el collage, la fotografia, la pintura, o altres recursos per representar les seves idees.

Es fomenta un treball col·laboratiu que es nodreix de converses construïdes a partir de la interpel·lació com a mecanisme de diàleg. Les llibretes actuen com a dispositiu d’intercanvi de coneixement al ritme que marca els seus viatges entre els destinataris participants.

Comparteixen aquesta aventura:
Albert Cano, Alícia Casadesús, Anna Defez, Anna Pont, Carles Arumí, Carmen Garcia, Cristina Relats, Eli Soler, Eva Muñoz, Ferran Blancafort, Irene Matarrodona, Joan Furriols, Jordi Farrés, Juan Carlos Moreno, Kirsa Andreasen, Laia Solé, Manolo Gómez, Marcel·lí Gutiérrez, Marià Dinarès, Miquel Fernández, Mireia Mirambell, Montsita Rierola, Morir de Frío, Josep Vernis, Pep Tió, Quique Gimènez, Ramon Cortés, Sama Genís, Ton Granero, Toni Ferrón, Toni Garcia i Yamila.

Tots el quaderns es poden consultar a: BEHANCE

Albert Cano

Anna Pont

Carmen Garcia

Juan Carlos Moreno