Skip to content
Menu
Menu

Els ocells passen per on volen

El projecte se situa en el marc de la 13a edició d’EN RESiDÈNCiA Artistes als Instituts de Barcelona el curs 2021/2022. Un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. Els Ocells passen per on volen ha comptat amb la participació de Jeni Ahunwan, Telma Castillo, Nerea Marín, Sofia Miranda, Mael Olivé, Arnau Pérez, Judith Riego, Tiffany Valencia i Nico Zapata (alumnes de 4t d’ESO), amb la col·laboració amatent de la professora de Sara Elías, i la coordinació d’A Bao A Qu.

Les passejades per l’entorn de l’Institut Narcís Monturiol han nodrit de contingut la nostra proposta. Ho hem fet amb una actitud d’escolta atenta, posant l’accent a la mediació i la gestió dels esdeveniments que han anat apareixent al nostre pas. Les derives, les caminades, les accions, i les visites concertades, fetes o rebudes, ens han permès explorar diversos elements d’interès per aprehendre de ben a prop. Alhora, hem descobert els nostres interessos, desitjos, fortaleses i debilitats. 

Els ocells passen per on volen ha estat un continu assaig per a relacionar el material recopilat durant el procés de treball; les reflexions, les entrevistes, els dibuixos i les fotografies documenten una publicació endreçada a partir de temes vinculats que configuren el relat de la nostra experiència. Una memòria bastida a partir de moments i vivències de creixement col·lectiu, on totes i tots som importants.