Skip to content
Menu
Menu

Cada dia importa

El 2014, des de la direcció de l’Aula de Teatre de la UVic, ens ha semblat oportú apel·lar a la improvisació com a sistema de producció que ens permet habilitar un camí paral·lel a la nostra quotidianitat. I com a la vida, actuem segons les circumstàncies. Cada dia importa ens trasllada al voltant d’una taula disposada com a paisatge d’esdeveniments, tots ells importants i fills legítims de la nostra història. Tot allò que passa i es diu s’enregistra i es reinterpreta articulant un nou relat a cavall entre el teatre i el cinema, entre l’acció i la vida.

Aquesta és la història de la construcció d’un temps, un espai i uns personatges. Una història múltiple, caòtica i viva on les fronteres entre passat i futur, realitat i ficció, i intenció i atzar han esdevingut un joc amb el desconegut, amb els instants teixits moment a moment, assaig rere assaig. Durant tres mesos, un grup d’actrius i actors han jugat a l’encontre amb una data: l’any 1714. I dels encontres n’ha sorgit un diàleg, una conversa amb la història llegida a revolades entre els llibres, entre allò que hem sentit, allò que ens han explicat, allò que hem viscut, allò que hem deixat que ens passés, allò inconscient…  allò trivial.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Eva Marichalar-Freixa
Producció artística: Jordi Lafon
Ajudant de producció artística: Júlia Furriols
Muntatge i edició de vídeo: Xevi Vila
Intèrprets: Albert Salarich, Clara Bachs, Eli Llauradó, Judit Camps, Laia Salvans, Valle Marcos, Josep Armengol, Irene Gutiérrez i Lluc Vila
Direcció de l’Aula de Teatre de la UVic UCC: Dolors Rusiñol