Or, encens i mirra

Tres contenidors de llauna es mostren com una natura morta postindustrial en què les capes impol·lutes de pintura no li amaguen els rastres de decadència. En el títol de la peça, el nom dels regals que els reis Mags d’Orient van fer a Jesús serveix com a referència irònica per posar en qüestió les idees, les creences i els valors simbòlics que ens atrapen.

Aquesta peça va participar amb altres treballs de diferents artistes a MGA Manlleu Galeria d’Art 2018, proposta que incorpora l’art contemporani a la ciutadania, mostrant-lo en espais i locals de Manlleu temporalment tancats. També s’organitzen esdeveniments culturals, com per exemple, xerrades a l’entorn de l’art i un dinar comunitari al Museu del Ter de Manlleu. MGA és una galeria d’art a cel obert que es desplega com una iniciativa de millora urbanística i de dinamització del comerç de Manlleu.

Enguany MGA ha rebut el premi de la Generalitat de Catalunya a la Gestió Pública pel compromís i suport amb el teixit comercial de la ciutat.

Fotografies: Xevi Vilaregut

Cataleg MGA 2018  PDF

+ Mostres