Encontre

Amb una clara referència a la tradició epistolar i al quadern d’artista, coordino una comunicació gràfica amb gent propera al meu entorn. Són professionals de diferents àmbits, als quals no els són aliens el dibuix, el collage, la fotografia, la pintura, o altres recursos per representar les seves idees.

Compartint una llibreta amb cada d’una d’aquestes persones es fomenta un treball col·laboratiu que es nodreix de converses construïdes a partir de la interpel·lació visual i plàstica com a mecanisme de diàleg.

En un món informatitzat i amb massa pressa, aquest treball apel·la a l’intercanvi entre elements tangibles. Les llibretes actuen com a eina per compartir coneixement al ritme que marca els seus viatges mentre arriben als seus i les seves destinatàries.

Comparteixen aquesta aventura:

Aina Roca, Albert Cano, Alícia Casadesús, Anna Defez, Anna Pont, Carles Arumí, Carme Collell, Carmen Garcia, Cristina Relats, Eli Soler, Eva Muñoz, Ferran Blancafort, Irene Matarrodona, Jordi Farrés, Josep Vernis, Juan Carlos Moreno, Kirsa Andreasen, Laia Solé, Manolo Gómez, Marià Dinarès, Miquel Fernández, Mireia Mirambell, Montsita Rierola, Morir de Frío, Pep Tió, Quim Sosa, Quique Gimènez, Ramon Cortés, Sama Genís, Ton Granero, Toni Ferrón, Toni Garcia , Marcel·lí Gutiérrez i Yamila.

Tots el quaderns es poden veure a: BEHANCE

Albert Cano

Anna Pont

Carmen Garcia

Juan Carlos Moreno

+ Projectes